Parhaat Ruokablogit

Aitoa Arkiruokaa

Tasapainoa makuihin | Monipuolinen balsamico

12 Kesäkuu 2018

Kaupallinen yhteistyö: Terra Creta Laadukkaan oliiviöljyn käyttäjänä olen ihastunut myös hyviin balsamicoihin. Kaupassa on laaja valikoima erilaisia balsamicoja, vaaleista tummiin, ohuemmista paksumpiin siirappeihin. Usein tummaa balsamicosiirappia käytetään vain koristeena, vaikka se on itseasiassa todella monipuolinen raaka-aine ruoanlaitossa. Makeutta ja happoa Balsamicoa voi käyttää vaikkapa suklaakakussa. Balsamicon happo toimii usein hyvin makeiden ja varsinkin rasvaisten makujen (kuten tuhdin suklaakakun) kanssa.

vinkit

Lue koko juttu täältä »

Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »