Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aitoa Arkiruokaa
Runebergin torttuset moderniin makuun
21 Tammikuu 2019
Yhteistyössä: vapaata riistaa Riistalla jatketaan, sillä sehän on yhä vielä sesongissa. Valmistin jokin aika sitten wallenbergin pihvejä ja nyt kokeilen tehdä samasta valkohäntäpeuran osasta, eli sisäpaistista, suoraan pihvejä. Hetkonen, paistista pihvejä? Riistaeläinten liha, varsinkin kun kyse on vasoista, on niin mureaa että, voit melkein mitä tahansa osasta paistaa eräänlaisia pihvejä. Koska wallenbergin pihveistä jäi kaappiini pyörimään korppujauhoja, ajattelin, että miksei… Artikkeli Valkohäntäpeura pihvit ja naurispyre julkaistiin ensimmäisen kerran AITOA ARKIRUOKAA.
Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien