Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aitoa Arkiruokaa
Ammattilaisille parempia liemi – Sooci
31 Tammikuu 2019
Pullantuoksuisen lapsuuuden sain kun asuin aivan fazerin tehtaan vieressa mutta tekikö se minusta nirson? tavallaan, teollinen pulla on vaikea saada maistumaan ellei siinä ole kaikki todella kohdallaan. Tein pientä tutkimustyötä jotta saisin koostettu sen paremman pulla reseptin. Aloin tutkimaan Laroussea, keittitaitoa ja muutamaa nettisuvustoakin. Suurinosa resepteistä oli kuitenkin aika samanlaisia, joten piti syventyä johonkin huomattavasti yksinkertaisempaan.
Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien