Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aitoa Arkiruokaa
Kikherneen ihmeellinen maailma – Gluteeniton sienipizza
22 Joulukuu 2018
Internetin ihmeellisessä maailmassa törmäsin joskus aasiassa erityisen suosittuun milk breadiin. Vaalea, pullava ja kuohkea leipä näyttää tosi hauskalta, ja mietin miten siitä voisi tehdä omaan makuuni sopivan version. Amerikoissa vastaavanlainen leipä löytyy nimellä dinner rolls ja euroopassa ehkä lähimpänä olisi briossi, joka on yksi kaikkien aikojen leipäsuosikkini. Briossin leipominen tosin käy raaka-aineiden puolesta jo vähän tyyriimmäksi. Jälleen kaapista löytyvät raaka-aineet ratkaisivat… Artikkeli Pehmeä leipä | Suolaista herkuttelua julkaistiin ensimmäisen kerran AITOA ARKIRUOKAA.
Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien