Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aitoa Arkiruokaa
Postipäivä ja kaali-juustomunakas
30 Joulukuu 2018
Yhteistyössä: Hedvi Markkinointi Oy Olen aikoinaan perehtynyt niin ravintolakeittiössä kuin suurtalouskeittiössä työskentelyyn ja molemmissa on omat haasteensa. Sous vide kuulostaa ehkä sellaiselta kypsennysmenetelmältä, että sitä voi hyödyntää vain ns. hifistelyruoassa. Samalla tekniikalla voidaan kuitenkin kypsentää useimpia eläinproteiineja haastavienkin olosuhteiden kokkailuun. Sous vidella tarkoitetaan siis matalassa lämpötilassa täsmäkypsennettyä tuotetta, joka on useimmiten umpioitu eli vakumoitu.
Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien