Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aitoa Arkiruokaa
Arkinen papu-bolognese ja pin-up olutta
22 Helmikuu 2018
Kauppavisiitin aikana tulee aika usein pohdittua, mitähän sitä kokkaisi tästä tai tuosta. Ajatuksen kohteena voi olla kaikkea munuaisista, harvinaisempiin ruhonosiin. Broilerinnuijat tyypillisesti valmistetaan uunissa, minkä jälkeen ne pyöritetään siipikastikkeessa. Minulle tuli ajatus syödä lounaaksi näitä nuijia, mutta ilman, että käyttäisin siinä uunia. Uunin käyttö on nimittäin yhä useammalle liikaa aikaa vievä tekijä, vaikka se ei aina pitäisi paikkaansa.
Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien