Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aitoa Arkiruokaa
Tomaattinen hernecurry
6 Maaliskuu 2018
Sain kutsun pressitilaisuuteen Wolfcomilta ja visiitin kohteena oli Ravintola Nokka. Olen käynyt Nokassa monta kertaa, mutta edellisestä vierailusta on vierähtänyt jo vuosia. Olen pitänyt Nokkaa yhtenä Helsingin parhaista ravintoloista ja olen aina tykännyt Nokan tavasta valmistaa kotimaisista raaka-aineista luovalla tavalla ennalta-arvaamattomia annoksia. Nyt Nokka on ottanut entistä vahvemmin riistan ja suomalaiset raaka-aineet menuuseen. Ravintolasta vastaavat keittiöpäällikkö Ari Ruoho sekä ravintolapäällikkö Terhi… Artikkeli Nokka kohti tulevaisuutta?
Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien