Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aitoa Arkiruokaa
Bloggaus varustukseni ja hyvä appelsiinimehu!
13 Tammikuu 2019
Yhteistyössä: Sevan Kikhernejauhoista olen tehnyt pariinkin kertaan jo gluteenitonta pizzaa, mutta tällä kertaa vuorossa ovat kikhernejauhoista valmistetut gluteenittomat letut ja niiden kanssa tahinalla maustettu jäätelö. Kuohkeiden lettujen taustalla on yleensä kanamunien lisäksi joko sooda tai leivinjauhe, mutta myös hiilihapotetulla vedellä saa taikinaan mukavasti nostetta. Itseasiassa tämän yksinkertaisempaa ei taikinan teko ole; sekoitetaan vain kikhernejauhoihin tilkka hiilihapollista vettä ja vatkataan siitä löysä… Artikkeli Kuohkeat gluteenittomat letut ja tahinajäätelö julkaistiin ensimmäisen kerran AITOA ARKIRUOKAA.
Aitoa Arkiruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien