Parhaat Ruokablogit

In Umido – ruokablogi

Valkoinen kylmäsavulohi-peltipizza punasipulilla ja korianterilla

8 Joulukuu 2018

Ohut- ja aavistuksen rapeaksi paistettu pizzapohja sopii erityisen hyvin valkoisille kalatäytteisille pizzoille. Pohjan ohuus ja rapeus toimivat kontrastina pehmeälle kalalle ja ranskankermasta valmistetulle hapahkolle täyteläiselle kastikkeelle. Herkkää makua kastike saa inkivääristä ja raastetusta sitruunankuoresta. Pizza viimeistellään tuorealla korianterilla. Yksi ohut peltipizza, n.

Featuring kalapizza kylmäsavulohi Ohuet pizzapohjat peltipizza Peltipizzat Pizzat valkoinen-pizza

Lue koko juttu täältä »

In Umido – ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »