In Umido – ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien
20 Syyskuu 2018
Grandma on New Yorkin Long Islandilta kotoisin oleva pizzatyyli, joka on kasvattanut tasaisesti suosiotaan viimeisen vuosikymmenen kuluessa. Grandma on muunnelma Sicilianoksi kutsutusta paksusta pannupizzasta, joka on taas 1900-luvun taitteessa Yhdysvaltoihin päätyneiden italialaisten siirtolaisten parissa kehittynyt versio sisilialaisesta Sfincioni-peltipizzasta. Merkittävin ero Isoäidin ja Sisilialaisen välillä on pizzapohjan paksuudessa ja koostumuksessa. Grandma-pizzaa kohotetaan pannussa lyhyemmän aikaa (30-40 minuuttia), joten se on ohuempi ja sisältä tiheäreikäisempi kuin perinteinen, pitkään kohotettu amerikkalaisten pizzerioiden sisilialainen pizza. Grandma-pizzan pohja paistetaan alapuoleltaan rapeaksi ja se on sisältä ilmava ja...
In Umido – ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien