In Umido – ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien
15 Syyskuu 2018
Detroitin pannupizza on pannupizzojen aatelia ja Red Top sen klassinen ilmentymä. Noin 3 cm paksu, rapea ja ilmavan keveä pohja, jonka päällä on reilusti amerikkalaista juustoa ja mausteinen tomaattikastike. Paistetaan tummanpuhuvassa Detroit-pannussa niin, että pohjasta tulee rapea ja reunojen juusto kärähtää herkullisesti. 25x35x6 Detroit pizzapannu tai vastaava metallinen, kovaa kuumuutta kestävä korkeareunainen, mielellään tumma vuoka tai pannu 700 g pizzataikinaa voita ja oliiviöljyä pannua varten 300 grammaa Wisconsin Brick-cheese, Monterey Jack ja/tai nuorta Cheddar -juustoa 400 g tomaattikastiketta, ohje alapuolella Valmista taikina linkistä löytyvän ohjeen mukaisesti: → Ohje Detroit-pizzan taikinalle Valmistele täytteet...
In Umido – ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien