Voita ja Suolaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
15 Syyskuu 2019
*Kaupallisessa yhteistyössä Maa -ja metsätalousministeriö* Suomalainen ruoka, asia mikä on sydäntäni lähellä ja ainakin minä yleensä puolustan sitä kovaäänisesti. Olen varmaan jossain blogitekstissä tuonutkin sen ilmi, että olen työskennellyt elintarviketuotannon alkupäässä vuodesta 2000 ja nykyinen ammattini on lihanleikkaaja. Tiedän liharaaka-aineen matkan tarkasti aina teurastamolta pakettiin saakka, että voin allekirjoittaa suomalaisen lihantuotannon olevan vastuullista ja puhdasta. Pelkästään omassa työssäni vaaditut hygienia -ja laatukriteerit ovat tae sille, että liha jatkaa matkaansa käsistäni turvallisesti pakettiin ja siitä kuluttajan ruokapöytään. Lisäksi kotimainen ruoka tuo valtavan määrän työpaikkoja Suomeen.
Voita ja Suolaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien