Voita ja Suolaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Voita ja Suolaa
Asia on pihvi tai tässä tapauksessa Rib Eye Steak
30 Maaliskuu 2018
"Pizzapäivä on aina hyvä päivä" Tykkään nostaa esiin blogissa ja somekanavissa hyviä suomalaisia tuotteita ja raaka-aineita. Sain Kala-Lapin edustajalta* kattavan näytepaketin heidän tuotteitaan. Laadukkaasta suomalaisesta kirjolohesta käsityönä valmistetut tuotteet takaavat korkean laadun ja uniikin makuelämyksen. Savulohipastan ohje löytyykin jo arkistosta ja nyt on pizzan vuoro. Pizzan valmistuksessa kaikki lähtee pohjasta.
Voita ja Suolaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien