Voita ja Suolaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Heinäkuu 2017
Suomen kesässä on rajallinen määrä hellepäiviä ja silloin kun sellainen sattuu kohdalle niin ainakin meillä niistä otetaan kaikki irti. Kun aurinko oikein lämmittää niin sisällä ei kyllä huvita viettää yhtään ylimääräistä aikaa vaan me ollaan käytännössä aamusta iltaan ulkona. Kuitenkin joka päivä pitää jotain syödä niin on mukavaa, jos se ruoka valmistuu nopeasti. Otin testiin Korv Göransin uutuuden, grillatun ja valmiiksi viipaloidun broilerin. Pakkauksesta löytyy sininen "Ruokaa omasta maasta" joutsenmerkki joten se takaa lihan olevan maailman puhtainta antibioottivapaata lihaa (no en mä muuten edes kirjoittaisi tästä tuotteesta jos merkkiä ei olisi).
Voita ja Suolaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien