Voita ja Suolaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
5 Marraskuu 2017
Oli mukava päästä tutustumaan vähän syvemmälle kiinalaisen keittiön saloihin kun sain Atrialta kutsun* tulla viettämään kiinalaista iltaa heidän koekeittiölleen Helsinkiin. Atria lähti Kiinaan Viime vuoden lokakuussa yli kymmenen vuoden työ palkittiin kun Atria sai ensimmäisenä suomalaisyrityksenä possunlihalle vientiluvan Kiinaan. Kiinalaiset vakuutuivat laadukkaan suomalaisen possunlihan puhtaudesta ja vähäisestä antibioottien käytöstä. Vienti on lähtenyt mukavasti käyntiin ja ensimmäisen vuoden määrä arvioidaan nousevan yli 3 miljoonan kilon. Ei mikään ihme, että Kiinan markkinoille niin kovasti halutaan kun siellä syödään puolet maailman sianlihasta eli yhteensä 54 miljardia kiloa.
Voita ja Suolaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien