Parhaat Ruokablogit

Vispilän viemää

Veden rouskutusta

8 Heinäkuu 2021

Hellepäivinä vesipitoisista kasviksista ja hedelmistä valmistettua salaattia rouskuttamalla huolehtii myös nestetasapainosta. Esimerkiksi kurkun, sellerin ja retiisin vesipitoisuus on yli 95 prosenttia ja mansikan, vesimelonin ja cantaloupen yli 90 prosenttia, joten niitä on hyvä lisätä hellekesän salaatteihin. Tällä kertaa salaatin maustoivat yrttisilppu sekä raikkaan kirpakka salaatinkastike. Sekaan sopisi joukon jatkoksi niin feta kuin halloumi. Salaatti maistuu sellaisenaan, tuoreen leivän kanssa siinä kuin grilliherkkujen kyljessä.

salaatti

Lue koko juttu täältä »

Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »