Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien
28 Maaliskuu 2021
Ei muuta kuin itämainen ohutleipä alle, päälle hieman tahinia tai hummusta, jääkaapissa maustuneita kasviksia, mielettömän herkullisessa marinadissa kypsennettyjä kanapaloja, jogurtti- ja chilikastiketta… ja rullalle. Tällä kertaa oli mennä pää pyörälle niin sanoista kuin aromeista, mutta jos keittokirjoistaan ja ravintoloistaan tuttu Yotam Ottolenghi on sinulle ennestään tuttu, tiedät että nyt ollaan jonkin todella herkullisen äärellä. Testasin nimittäin hänen ohjettaan tehdäkseni libanonilaisten herkkua, shawarmaa. Lihan marinadin, tahini-kastikkeen ja punasipuli-kurkku-salsan osalta noudatin Ottolenghin ohjeita (sekä selkeytin ohjeita, jotta mittaamisesta selviää lusikoilla ja desimitalla), mutta muuten sovelsin. Alkuperäisen ohjeen...
Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien