Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien
1 Vispilän viemää
Hedelmäsalaatti x 4
20 Heinäkuu 2019
Ovat luvanneet hellettä, joten ei muuta kuin hellejuomat, kuten marjaisat teemocktailit, tarjolle. Selasin nurkkiin kasaantuneita lehtiä, kun silmiini osui Avotakan (6/2018) artikkeli Rouva Pannu, jossa kerrottiin Suomen ensimmäisestä teesommelierista, Anna Grotenfelt-Paunosesta, joka emännöi Juvalla Teahouse of Wehmaisia. Artikkelissa Anna kertoi teecocktaileista, joita alettiin tehdä Euroopassa jo 1700-luvulla, sekä tarjosi muutaman reseptin esimerkiksi. Uteliaisuuteni heräsi. Teecocktailit!
Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien