Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien
9 Syyskuu 2021
Harvempi meistä popsii puolukoita sellaisenaan, vaan kuinka loistavan parivaljakon puolukasta saakaan tekee sitten suolaisia tai makeita herkkuja! Kirpeä puolukka on esimerkiksi yllättävän lempeä tuorepuurossa, ihanan raikas syksyisessä burgerissa ja mikä herkku puolukka onkaan, kun se yhdistetään kookosmaidon kanssa esimerkiksi vispipuuroa tehtäessä. Puolukan maustama hampurilainen Gini-puolukkahillo Puolukkasurvos Syksyinen hampurilainen syntyy paistamalla puolukalla ja rosmariinilla maustettuja jauhelihapihvejä, sekoittamalla puolukkamajoneesin sekä juuresraasteen, johon on lisätty puolukkasurvosta. Savustettu juusto täydentää kokonaisuuden. Aikanaan Peruna – Parhaat reseptit -kirjasta bongaamani puolukkahillon ohjeeseen palaan aina...
Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien