Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien
1 Vispilän viemää
Puolukka- ja pihlajanmarjaherkut x 7
22 Syyskuu 2019
Kasvikset uuniin ja ei muuta kun risottu tulille. Hetkeä myöhemmin lautasella on herkullinen annos tomaattirisottoa paahdetuilla kasviksilla. Riisin viljely alkoi Italiassa 1400-luvulla. Koska erityisesti Pohjois-Italian Pojoen laakson olosuhteet soveltuivat riisin viljelyyn, risotosta tuli pian oleellinen osa erityisesti pohjoisitalialaisten ruokavaliota. Ensin italialaiset keittivät riisinsä kiehuvassa vedessä, mutta 1700-luvun lopulta alkaen riisiä on kuullotettu öljyssä tai voissa ennen liemen lisäämistä.
Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien