Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien
25 Huhtikuu 2021
Sitruuna ja basilika antavat makunsa tälle kevättä henkivälle aterialle, jossa pastan seasta löytyy niin kasviksia kuin broileripyöryköitä. SITRUUNA-BASILIKA-KASVISPASTA (4:lle) Aika: + 30 min. Paahda uunissa 400–500 g vihreää parsaa, kesäkurpitsaa tai munakoisoa 2 kpl eri väristä paprikaa 300 g kirsikka- tai terttutomaatteja 1–2 valkosipulin kynttä hienonnettuna 2 rkl oliiviöljyä ½ tl suolaa ½ tl mustapippuria 2 tl basilikaa Keitä 3–4 dl pastaa (käytin orzo-pastaa, joka muistuttaa riisinjyviä) Lisäksi: 1 (luomu)sitruunan raastettu kuori 1–2 dl tuoretta basilikaa silputtuna ½ – 1 dl fetaa murennettunaLaita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Huuhtele ja pilko kasvikset leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Lisää öljy ja mausteet.
Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien