Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien
28 Joulukuu 2023
Tämä helppo ja nopeasti syntyvä jälkiruoka maistuu niin jouluna kuin sen jälkeen, sillä appelsiinin raastettu kuori antaa puolukkavaahdolle mukavan säväyksen. Jouluaattona jälkiruoka tarjottiin pienistä marenkikupeista piparkakkumuruilla. Yhtä lailla annokset voi tehdä vaikka laseihin, ja koristella esimerkiksi puolukoilla, mintun tai rosmariinin lehdillä sekä appelsiinin raastetulla kuorella. APPELSIININ MAUSTAMA PUOLUKKAVAAHTO (4:lle) Aika: 10 min. 2 dl vispi- tai kuohukermaa 1 dl maustamatonta tuorejuustoa 1 dl puolukkahilloa tai -sosetta (½ dl pakastepuolukoita) ½ tl vaniljasokeria sokeria maun mukaan 1–2 tl sitruunamehua ½ tl hyvin pestyn (luomu) appelsiinin kuorta raastettuna Päälle: puolukoita, appelsiinin kuorta ja mintun lehtiä...
Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien