Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien
1 Vispilän viemää
Noin vartin pastat (x 7)
19 Maaliskuu 2020
Bolognesea on helppo varioida. Itse olen esimerkiksi maustanut bolognesea niin että ajatukset ovat hypänneet Italian sijasta Meksikoon. Ja mitä saakaan purkillinen säilykemandariineja aikaan! Ensimmäinen kirjallinen viittaus bologneseen lienee vuodelta 1891, jolloin Pellegrino Artusin keittokirja La scienza in cucina e l’arte di mangiar bene (eli englanniksi vieläkin myytävä Science in the Kitchen and the Art of Eating Well) julkaistiin. Ohje poikkesi sivun alalaidan ohjeesta, sillä sen mukaan tuli käyttää muun muassa vasikanlihaa ja pancettaa, tuota italialaisten pekonia.
Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien