Parhaat Ruokablogit

Vispilän viemää

Mustikkasuu

10 Joulukuu 2018

Mikä siinä onkaan, että ripaus kanelia muuttaa jälkiruoan luonteen jouluiseksi ja saa kaivamaan piparit esille! Tämä helppo jälkiruoka sopii siis vallan mainiosti joulun aikaan, vaikka niillä pipareilla koristeltuna. KANELINEN MUSTIKKAVAAHTO (4:lle) Aika: +30 min. Mustikkaseos 4 dl mustikoita ½ dl fariinisokeria 1 tl kanelia 1 tl vaniljaa ½ dl vettä ½ rkl perunajauhoa Vaahto 2 dl vispi- tai kuohukermaa 1 ½ dl turkkilaista jogurttia tai rahkaa 2 rkl sokeria 1 tl vaniljaa Keitä mustikat ja fariinisokeri kattilassa. Mausta seos kanelilla ja vaniljalla.

Jälkiruoka Joulu kaneli mustikka vaahto Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »