Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien
8 Elokuu 2021
Tällä kertaa syntyi pasta bolognesea, vaan yhtä lailla kesäkurpitsaraaste uppoaa esimerkiksi makeisiin ja suolaisiin leivonnaisiin sekä hilloihin. Kesäkurpitsa on vähän kuin kaveri, joka tulee kaikkien kanssa toimeen ja mukautuu kulloiseenkin tilanteeseen mitään mukisematta. Onkin suorastaan ällistyttävää, että me suomalaiset syömme kesäkurpitsaa vuodessa vain noin puoli kiloa eli noin kaksi kesäkurpitsaa henkeä kohti. Erityisesti näin satokautena kesäkurpitsaa kannattaa käyttää monipuolisesti, sillä se on todella halpa raaka-aine: kilohinta pyörii noin 1,50 eurossa, kun esimerkiksi tomaateista ja paprikoista saa pulittaa parhaimmillaankin puolet enemmän. Lisäksi sanotaan, että kesäkurpitsa edistää ruoansulatusta ja on hyvä kuona-aineiden...
Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien