Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien
1 Vispilän viemää
Uutta kohti
6 Joulukuu 2018
Pakastemarjoista keittää helposti jouluisen glögihillon, joka maistuu esimerkiksi niin jogurtin seassa, kakun välissä kuin paahtoleivän päällä. Siinä sivussa syntyvät myös suolalyhdyt, joiden tekeytymiseen kannattaa varata viikko, ellei toinenkin. Mitä olisikaan joulu ilman höyryävän kuumaa ja mausteista glögiä? Mutta yhtä lailla glögin makumaailmasta voi nauttia hillon muodossa. Suosittelen testaamaan glögiä esimerkiksi salaatinkastikkeen maustajana sekä raikkaana mocktailina.
Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien