Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien
26 Joulukuu 2020
Kun joulukinkku on tehnyt tehtävänsä laatikoiden ja rosollin seurassa, sen voi valjastaa superherkullisten leipien täytteeksi. Bahn mi -patonki Jouluinen banh mi Gua bao -sämpylät Viime vuosina joulukinkun tähteet ovat löytäneet tiensä esimerkiksi taiwanilaisten gua bao -sämpylöiden ja vietnamilaisten banh mi -patongin väliin, jopa glögillä maustettuna. Mutta tänä vuonna kaivettiin pöytägrilli esiin. Mieleen nimittäin juolahti, että jos (jo kuivahtaneiden) joululimppusiivujen väliin lisää joulukinkkua, sinappia, Appenzeller-juustoa, marinoituja punasipuleita ja punakaalisalaattia, voisi syntyä tämän sesongin parhaat voileivät. Ja toden totta, toimi!
Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien