Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien
1 Vispilän viemää
Eat your greens
8 Tammikuu 2022
Sitruunamarinoidut fenkolit keiton päällä raikastavat täyteläistä kalakeittoa, johon makua antavat niin pienet pekonipalat kuin ripaus sahramia. Sanalla sanoen hurmaava keitto, jota tulen tekemään vielä monta kertaa. Chowderin historia vie 1700-luvun alkuun, ja varhaisimmat viittaukset chowderista löytyivät Englannin kanaalin molemmin puolin Englannin Cornwallin ja Ranskan Bretagnen alueilta. Sittemmin keiton matka jatkui valtameren yli Amerikkaan, jossa se on niittänyt suosiotaan aina näihin päiviin saakka. Ja miksipä ei, sillä se on helppotekoinen, sitä on helppo muunnella ja se ennen kaikkea maittava.
Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien