Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien
18 Huhtikuu 2022
Voi, miten hyvin paahdetut paprikat sopivatkaan bolognese-kastikkeen! Pieneksi pilkotut oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit täydentävät mukavasti makumaailmaa. Tutustu myös muihin tekemiini bolognese-kastikkeisiin. BOLOGNESE PAAHDETUILLA PAPRIKOILLA (4:lle) Paahdetut paprikat 3–4 paprikaa 2–3 rkl oliiviöljyä suolaa, mustapippurirouhetta Bolognese-kastike 300–400 g jauhelihaa tai vegaania jauhelihaa (esim. Lidlin Next Level vegejauhis) 1 (puna)sipuli 1–2 valkosipulin kynttä 400 g tomaattimurskaa 1 dl vettä 1 liha- tai kasvisliemikuutio 1 tl basilikaa 1 tl oreganoa 1 tl savustettua paprikajauhetta ½ tl mustapippurirouhetta 2 rkl Worcestershire-kastiketta 2 rkl tomaattipyreetä ½ – 1 tl chilirouhetta 5–7 oliivia pieninä paloina 2–4...
Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien