Villa Kanervan Leivinuuni on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Tammikuuta 2018 lähtien
5 Huhtikuu 2020
Yhteistyössä mukana Vihreä Härkä Olen jo pidemmän aikaa yrittänyt lisätä ruokavalioon kasviproteiinilähteitä enemmän, mutta huonohkolla menestyksellä. Joko en muista edes ostaa niitä tai sitten en vain keksi minkälaiseen ruokaan niitä laittaisin. Nyt olen kuitenkin onnistunut ujuttamaan härkäpapurouhetta jo useampaankin ruokaan. Oikeastaan se on aika helppoa, sillä rouhe on itsessään neutraalin makuista ja sillä voi jatkaa vaikka kasvispihvitaikinaa tai lisätä erilaisiin vuokaruokiin lihan asemasta tai sen lisäksi. Nyt kun käyn kaupassa pandemian takia entistä harvemmin ja ostan kerralla isompia määriä, saan olla myös entistä tarkempi, ettei ruokahävikki lisäänny.
Villa Kanervan Leivinuuni on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Tammikuuta 2018 lähtien