Villa Kanervan Leivinuuni on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Villa Kanervan Leivinuuni
Poro-Härkäpapupasta
31 Lokakuu 2019
Olen jo pitkään leiponut mahdollisimman pienellä sokerimäärällä. Vanhoissa, perinteisissä ohjeissa sokeria on yleensä monta desiä, vaikka mielestäni yhtä maukkaaseen lopputulokseen pääsee vähentämällä sokerin määrän puoleen tai jopa sen alle. Nyt päätin mennä kokeilussa vielä yhtä astetta pidemmälle eli jättää sokerin kokonaan pois. Makeutusaineena käytin steviajauhetta ja sitäkin vain minimaalisesti. Ohjeessa mainitaan 2 tl kiehuvaa vettä, koska se parantaa sokerittoman munavaahdon koostumusta.
Villa Kanervan Leivinuuni on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Tammikuuta 2018 lähtien