Parhaat Ruokablogit

Villa Kanervan Leivinuuni

Sokeriton Kääretorttu

31 Lokakuu 2019

Olen jo pitkään leiponut mahdollisimman pienellä sokerimäärällä. Vanhoissa, perinteisissä ohjeissa sokeria on yleensä monta desiä, vaikka mielestäni yhtä maukkaaseen lopputulokseen pääsee vähentämällä sokerin määrän puoleen tai jopa sen alle. Nyt päätin mennä kokeilussa vielä yhtä astetta pidemmälle eli jättää sokerin kokonaan pois. Makeutusaineena käytin steviajauhetta ja sitäkin vain minimaalisesti. Ohjeessa mainitaan 2 tl kiehuvaa vettä, koska se parantaa sokerittoman munavaahdon koostumusta.

Kääretortut

Lue koko juttu täältä »

Villa Kanervan Leivinuuni on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »