Villa Kanervan Leivinuuni on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Villa Kanervan Leivinuuni
Gluteenittomat Runebergintortut
16 Tammikuu 2019
Ruisleipää olen leiponut ensi kerran jo kymmeniä vuosia sitten ja aikaisemmin leivoin sitä melkeinpä viikottain. Jos minulla ei ollut tallessa edellisen taikinan juurta, tein uuden juuren käyttämällä jotakin hapanta ruisleipää tai hapankorppuja sekä ruisjauhoja ja vettä. Nostatuksessa käytin aina hiivaa. Ruisleipää olen leiponut myös sähköuunissa ulkomailla asuessani, jossa ruisjauhoja oli kyllä myynnissä, mutta kunnollista ruisleipää ei saanut oikein mistään. Kylläpä maistui kotoisalta varsinkin siellä.
Villa Kanervan Leivinuuni on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Tammikuuta 2018 lähtien