Parhaat Ruokablogit

Viimeistä murua myöten

Vegaaniset proteiinipatukat

9 Maaliskuu 2025

Kaupallinen yhteistyö Super Proteins Suklaan makuinen proteiinipohja, jonka päällä on cashewpähkinöistä ja taateleista valmistettu suolakaramellikerros, ja kaikki kuorrutetaan tummalla suklaalla. Vähän niin kuin Mars-patukka voisi oikeastaan sanoa. Aikamoisen herkullinen proteiinipatukka! Koska mieheni rakastaa salmiakkia ja lakritsaa, lisäsin kerroksiin vielä lakritsijauhettakin – sopiihan se suolakaramellin ja suklaan pariksi todella hyvin! Patukat koristelin vadelmajauheella, jota sitä voisi sekoittaa lisää myös pohjaan antamaan vadelman makua, mutta tämä oli näissä patukoissa nyt lähinnä koriste, eli sitä ei erikseen tarvitse lähteä etsimään.

Välipalat retkiruoka

Lue koko juttu täältä »

Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »