Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Viimeistä murua myöten
Ranskalainen illallinen – menu resepteineen
3 Elokuu 2020
Silken tofu on sellaista superpehmeää, ja lohkeavaa tofua, jota käytin näiden pyöryköiden pohjana. Jotta pyörykät pysyisivät kasassa, niin lisäsin joukkoon hernerouhetta, joka toi myös oman hernemäisen makunsa. Hernerouheen sijaan voi käyttää yhtä hyvin vaikka härkäpapurouhetta. Hernerouheesta olin tehnyt myös hernerouhepitoisempia pyöryköitä, mutta niistä tuli hieman liian kuivia. Lisätessäni massaan silken tofu-paketillisen, niin pyöryköiden rakenteesta tuli aivan ihana!
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien