Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
16 Helmikuu 2019
En tiedä, onko enää olemassa ketään, jolta on mennyt Sikke Sumarin kuuluisat aamiaissämpylät ohitse? On suorastaan velvollisuuteni ilmoittaa, että jos jostakin vielä tällainen henkilö löytyy, niin nyt on todellakin aika tutustua sämpylöihin, jotka saattavat ehkä mullistaa leivänleivontasi. Itse olen kyllä vastaavia vaivaamattomia ja yön yli kohotettuja taikinoita kokeillut monen monta, ja monta hyvää löytynytkin. Näistä Siken sämpylöistä ehkä erityisen onnistuneita tekee se, että niissä on kuitenkin suht runsaasti spelttiä- ja ruisjauhoa. Yleensä mitä enemmän lisään taikinaan terveellisempiä viljoja, niin sitä kuivakampia ja tiiviimpiä sämpylöistä tulee.
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien