Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Viimeistä murua myöten
Vegaaninen jogurttipannacotta raparperilla (V, GF)
15 Kesäkuu 2019
Lapsuuden nostalgia-aamiainen; vispipuuro. Useimmiten klassisena puolukkaversiona, mutta aika usein äiti keitteli myös raparperivispipuuroa. Raparperista ei ihan yhtä kauniin punaista puuroa tule kuin puolukasta, mutta yhtä lailla samanlaista raikkautta ja happoa. Raparperin sanoisinko paras kaveri on kardemumma. Sen makea ja mausteinen maku korostaa raparperiakin entisestään ja raparperivispipuuron maku nousi myös niin sanotulle nextille levelille paksun ja täyteläisen kauramaidon ansiosta.
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien