Parhaat Ruokablogit

Viimeistä murua myöten

Pistaasipasta

7 Huhtikuu 2025

Itse tehty pesto ja pasta on kaikessa yksinkertaisuudessaan niin herkullista – ja korostan, siis varsinkin, jos pesto on tehty itse. Itse tehdyssä pestossa on niin raikas, yrttinen ja tuore maku. Parhaimmillaan pestopasta käy vaikka juhlapöytään. Ainakin, kun sen on valmistanut pistaaseista, niin pesto nousee juhlan arvoiseksi. Pistaasipastan joukkoon minun oli tarkoitus lisätä myös kevyesti paistettua parsaa, mutta kaupan valikoima ei vielä sitä juuri tekemishetkellä tarjoillut, mutta se olisi varmasti sopinut todella hyvin keväisen pastan joukkoon!

Italia/Ranska Kasvispääruoat Pastat pistaasi vegaani

Lue koko juttu täältä »

Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »