Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
11 Marraskuu 2022
Viime postauksessa opeteltiin itse tekemään pastaa ja tässä tulee sille ensimmäinen simppeli kastike-ehdotus. Tähän reseptiin voit hyödyntää yhtä hyvin myös gnoccheja, sillä tähän suosittelemani pasta muoto gnocchi sardi, maistuu ja muistuttaa enemmän gnoccheja kuin kaupan pastaa. Itse tehdyissä gnocchi sardeissa on sitkautta, pehmeyttä ja ovat tavallista pastaa paksumpia, eli muisuttavat hyvinkin paljon gnoccheja, paitsi että niissä ei ole perunaa, vaan ovat pastaa. Tietysti voit käyttää myös kaupasta löytyvää hyvää pastaa, mutta parhaimmillaan tämä kastike on itse tehdyn pastan tai gnocchien kanssa. Varsinkin itse tehdyn pastan kanssa sopii simppeli, mutta herkullinen pastakastike, niin että itse pasta pääsee myös edukseen.
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien