Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
8 Maaliskuu 2019
Tajusin/keksin jotain perustavanlaatuista naan-leipien valmistuksesta! Tandoori-uunin kuumaa kiviseinää vasteen ne tietysti perinteisesti läimäytetään ja irrotetaan sieltä muutamien sekuntien kuluttua. Harvallapa meistä löytyy jättimäistä savista tandooria tuosta parvekkeelta, niin meillä perinteisesti resepteissä naan-leivät valmistetaan hyvin kuumassa uunissa, kuten minunkin aiemmin jakamassani naan-leipä-reseptissä. Uunissa valmistamisen ongelma on se, että uunia ei saa niin kuumaksi, että lättynen valmistuisi siellä muutamissa sekunneissa, vaan joutuu olemaan uunissa muutamia minuutteja, jolloin myös sisus ehtii ehkä hieman kuivahtaa ja ulkokuori pikkasen kovettuakin. Mutta miten ne nepalilaisten ravintoloiden naan-leivät sitten...
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien