Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
24 Toukokuu 2022
Minulle tarjoutui tässä toukokuussa mitä ainutlaatuisin mahdollisuus oppia villiyrteistä: sain kutsun osallistua Winestate:n järjestämälle villiyrttikurssille, jossa opetusta tarjosivat huippuvilliyrttikokki Sami Tallberg sekä Luontoportin perustajat ja ylläpitäjät Eija ja Jouko Lehmuskallio. Pihlajansilmu oli kenties kaikista yllättävin ja hauskin uusi löytö: silmut maistuvat ihan karvasmantelilta! Olen aivan hullaantua kaikesta tästä kevään vehreydestä ja varsinkin nyt, kun olen vihdoin oppinut villiyrteistä! Meillä on metsä täynnä ruokaa, varsinkin tähän aikaan vuodesta. Kun kerran on oppinut villiyrteistä, en osaa, ainakaan nyt kevätaikaan, katsoa salaattia ja rucolaa enää samalla tavalla.
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien