Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Viimeistä murua myöten
Karamellisoitu sipuli-rucolapasta tofukermalla ja saksanpähkinöillä
3 Helmikuu 2023
Jokainen misomunakoisotahnaa maistanut on myhäillyt onnesta ja ääneen ihastellut, kuinka voi olla jotain näin herkullista! Misomunakoisotahna syntyy vielä ihan parista raaka-aineesta ja lopputulos maistuu ihan mielettömältä. Syvän umamiselta. Ja kuten Markus sanoi ”maistuupa jotenkin tosi lihaisalta” – tarkoittaen juuri sitä syvää umamimakua. Misomunakoisotahna syntyi oikeastaan vahingon kautta.
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien