Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Viimeistä murua myöten
Luonteri – kolmen yön melontaretki Saimaalla
17 Syyskuu 2021
Ihanasti hiljalleen kehittyvä, mukavasti poltteleva maku. Ensihaarukallisilla ei riisin edes huomaa olevan tulista, kunnes se tulisuus kehittyy haarukallinen kerrallaan – mutta hyvällä tavalla. Kimchi on siis kiinankaalista hapattamalla valmistettu ruoka. Itse alusta asti oikeaoppisesti tekemällä sen valmistus kestäisi useita vuorokausia, pari viikkoakin. Pikakimchiä voi tehdä nopeastikin, mutta todellisuudessa se ei ole ihan sama asia kuin kimchi.
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien