Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
13 Tammikuu 2025
Indonesiassa asuessani hämmästelin eniten sitä, kuinka oikeastaan vähän raaka-aineita heillä lopulta oli kokkaamiseen käytössä. Aivan perusjuttuja ja niistä samoista raaka-aineista loihdittiin paljon erilaisia aterioita. Indonesia on toki aivan valtava maa ja eri saarilla on eri ruokakulttuurinsa. Itse asuin Sulawesin saarella yksinkertaisessa kalastajakylässä sekä toisessa paikassa pienessä maalaiskylässä pisimmän pätkän ja tutustuin täten eniten heidän keittiöönsä. Molempia paikkoja yhdisti vähät raaka-aineet: riisi, nuudelit, pavut, tempe, tofu, maapähkinät, (saarella myös kala), sesongin hedelmät, kecap manis (eli makea soijakastike) chili ja sipulit.
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien