Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Viimeistä murua myöten
Tarina, kuinka talvi tuli Lappiin
14 Joulukuu 2021
Kun katsot kuvia, ei varmaan tarvitse ihmetellä mistä nimitys honeycomb on tullut? Honeycomb eli hunajakennoa voisi kuvailla rapeaksi kuin marenki, mutta maistuu paahdetulta sokerilta, jossa on siis makeuden lisäksi paahteista karvautta. Siihen törmää monesti hienojen ravintoloiden jälkiruokien osana tai koristeena. Antaahan se jälkiruoka-annoksiin tekstuuria ja juuri sitä karvautta makeutta taittaen. MasterChef Australiaa katsoneet eivät ole voineet olla törmäämättä honeycombiin.
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien