Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Viimeistä murua myöten
Pikkelöi satokausi talteen & Perunavohvelit tofuskagenilla ja pikkelöidyillä kantarelleilla ja kesäkurpitsoilla
16 Elokuu 2022
Sienien aatelistoa: herkkutatti. Pienet herkkutatit maistuvat ja sopivat tarjottavaksi hyvin myös ilman kypsennystä. Kuulin tatticarpacciosta jo vuosia sitten, mistä lähtien se on kutkutellut mielessä ”joskus kokeiltava”-listalla. Onpahan vihdoin päästy kokeilemaan, kun löytyi tarpeeksi pieniä tatteja. Isommat herkkutatit eivät ole enää yhtä maukkaita, mutta maistuvat kyllä kypsennettynä.
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien