Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Viimeistä murua myöten
Kahden kaalin-persimon mallasleipäsalaatti
4 Joulukuu 2022
Härkäpapu ja perunaa – mikä sen suomalaisempaa :). Halusin kehitellä näistä raaka-aineista jonkin talviseen juhlakauteen sopivan aterian: niin itsenäisyyspäiväillalliselle kuin vaikka joulupöytäänkin. Härkäpapurouhe on helppokäyttöinen, suht edullinen, kotimainen ja erittäin ympäristöystävällinen raaka-aine. Siinä on itsessäänkin jo aika hyvin makua verrattuna vaikkapa soijarouheeseen. Se ei siis vaadi yhtä paljon maustamista.
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien