Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
11 Tammikuu 2018
Siitä on varmaan jo kolme kesää, kun söin Skifferissä chili con carne-pitsaa, mitä olen sen jälkeen replikoinut kotona. Tämä resepti piti oikeastaan julkaista jo viime vegaanihaasteen aikana (härkisversiona) vuosi sitten, mutta tuolloin reseptejä syntyi niin yltäkylläisen paljon, että pari jäi julkaisematta. Tein tätä joka tapauksessa uudestaan nyt uudeksi vuodeksi, jotta resepti pitää edelleen paikkansa. Pitsan päälle valmistetaan siis papukastike, joka mukailee chili con carnea, mutta vegenä. Viime vuonna en lisännyt pitsaan lainkaan juustoa (toimii niinkin), mutta ruokamessuilla luvattiin, että Porlammin vegejuusto olisi uunissa sulavaa sorttia, joten kokeilin sitä tähän.
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien