Parhaat Ruokablogit

Viikonloppukokki

Tyrniposset - jälkiruoka kolmella raaka-aineella

23 Syyskuu 2018

Tästä on kulunut aikaa jo melkein kuukausi, kun vietimme rapujuhlia. Uskomattoman kaunis ja lämmin syyskuinen lauantai mahdollisti sen, että saimme syödä rapuja ulkosalla. Alkuruuaksi söimme itämaista suppilovahverokeittoa, ravut olivat pääruokana ja jälkiruokapöytään keräsin kahvin kanssa tarjolle vähän kaikenlaista. Arkisten kiireiden keskellä päädyin hankkimaan monta juttua kaupasta valmiina, mutta tyrnipossetit tein itse. Posset on kermavanukas, joka hyydytetään jollakin happamalla.

Jälkiruoka tyrni

Lue koko juttu täältä »

Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »