Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien
1 Viikonloppukokki
Waldorfinsalaatti lämpimänä versiona
5 Joulukuu 2020
Puolukkainen vuokaleipä 3 dl piimää 1/2 pss kuivahiivaa 3 dl ruisjauhoja vajaa 1 tl suolaa 1 rkl fenkolinsiemeniä 1/2 dl siirappia 1 dl puolukoita (pakaste) noin 3 dl vehnäjauhoja Lämmitä piimä noin 42 asteiseksi. Sekoita kuivahiiva ruisjauhojen joukkoon ja lisää seos lämpimän piimän joukkoon. Anna taikinajuuren nousta noin kaksinkertaiseksi. Lisää kohonneeseen taikinajuureen suola ja morttelissa hienonnetut fenkolinsiemenet. Sekoita taikinaan myös puolukat, siirappi ja vehnäjauhot.
Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien