Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien
1 Viikonloppukokki
Karitsan paahtopaistia, lyttyperunoita ja lehtikaalia
28 Elokuu 2020
Paahdettu munakoiso yrttisellä tomaatti-fetatäytteellä iso munakoiso suolaa itketykseen 6 aurinkokuivattua tomaattia 150 g fetajuustoa 2 rkl korppujauhoja valkosipulin kynsi nippu tuoreita yrttejä (lehtipersiljaa, oliiviyrttiä, timjamia ja basilikaa) mustapippuria Leikkaa munakoisot ohuiksi viipaleiksi. Sirottele viipaleiden päälle suolaa ja anna suolan vaikuttaa. Suola nostaa munakoisojen pintaan vettä, kuivaa munakoisoviipaleet noin vartin kuluttua ja pyyhi pois ylimääräinen suola. Käännää viipaleet ja itketä ne toiseltakin puolelta. Lämmitä uuni 225 asteiseksi.
Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien